İskenderpaşa İlkokulu
İskenderpaşa Mahallesi Öksüzler Sokak No 5 HISTORIA AVM Arkası Fatih / İSTANBUL

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun,metotlu çalışan,sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili,becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, çevresiyle ve kendiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen olaylarına cevap verebilecek beceri kaznmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

eTwinning Ulusal Kalite Etiketi 2022
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM